Grup Suport – Renaștere după o Relație Toxică

Recuperare psihică și emoțională după relațiile cu persoane narcisice
Ghidare și sprijin pentru a ieși dintr-o relație toxică, abuzivă

SPRIJIN EMOȚIONAL

Într-un grup de suport găsești acel sprijin emoțional și conexiune emoțională pe care de fapt o cauți în relația cu o persoană toxică sau narcisică și niciodată nu o primești.

În acest grup întâlnești persoane care au probleme la fel ca a ta sau poate chiar mai grave și vezi prin ce au trecut ei iar asta te poate face să prinzi putere.

FAMILIE = CĂLDURĂ UMANĂ

Îți dai seama că nu ești singur sau singură și că nu treci doar tu prin așa ceva ci mai sunt și alții care trec. Aici sunt oameni care au găsit soluții, și vezi cum au făcut ei în anumite situații.

Un grup de suport este o familie în care ne simțim în siguranță să ne deschidem și să simțim căldură umană și sprijin. În grupul de suport putem să punem întrebări și să cerem ajutor pentru situația noastră.

EȘTI ACCEPTAT AȘA CUM EȘTI

Într un grup de suport ești primit așa cum ești pentru că toți avem și lucruri frumoase noi și mai puțin frumoase avem și puterI avem și slăbiciuni și în acest grup putem să le vedem și să nu ne mai fie rușine cu noi înșine și să ne simțim acceptați și iubiți.

Fără a fi judecați fără a fi arătați cu degetul fără să creadă ceilalți că suntem nebuni fără să ne rușinăm, fără să simțim că suntem stricați, defecți, răi.

Suport când cazi, să te ridici

Grupul te ajută să-ți menții răspunderea pentru ceea ce ți-ai propus să faci și să te ajute să îți menții promisiunile față de tine, să te încurajeze când cazi. Urmează o nouă zi și poți să te ridici.

Aici nimeni nu te judecă și toți înțeleg că dacă nu reușești lucrurile într-un anume fel când ți le propui, pur și simplu face parte din experiența ta umană și cei din grupul tău sunt alături de tine.

Poți suna oricând pe oricine din grup dacă ai nevoie să vorbești, să ceri o părere, să plângi, să râzi, să te bucuri de reușite.

Ghidare

Aici ai ghidare de la un mentor care cunoaște în profunzime problemele și situațiile prin care tu treci și prin care și el a trecut probabil prin multe dintre ele și știe să te susțină să te ghideze și să te încurajeze când ești pe cale să-ți pierzi puterea și încrederea în tine.

Ești mereu în temă cu ceea ce poate apărea în situația ta și vei fi cu un par înaintea situației, vei ști ce să faci și ce să nu faci.

Cu înțelegere, empatie, iubire

În grupul de suport în primul rând 

Te simți acasă și

Te simți înțeles

Te simți auzit

Te simți văzut 

Te simți acceptat, 

Te simți nejudecat și

Aici găsești acea căldură umană pe care foarte posibil să nu o fi trăit în relația ta sau în mai multe relații

Grupul de suport online se desfășoară pe zoom

avem un timp de împărtășire și

avem un timp de educație și conștientizare

AVEM TIMP PENTRU DESCOPERIREA DE SINE

AVEM TIMP PENTRU RENAȘTERE

 
Despre Mircea Cernat

Sunt coach, autor și  am o mare pasiune pentru psihologie, cunoașterea sufletului uman, Relațiile Umane și Conexiunea prin Iubire.

      Am ca misiune personală să aduc oamenilor conștientizare, să înțeleagă tiparele de relații dintre Narcisiști și Codependenți, să înțeleagă cum au ajuns acolo și ce pot face ca să recâștige bucuria de viață.

     Am trecut personal de multe ori prin relații cu persoane narcisisce și experiențele dureroase m-au făcut să caut răspunsuri și să aflu care sunt de fapt problemele reale în cupluri și unde să găsim soluții 

     Îmi place să fac ușoare lucrurile care par complicate și să-i susțin pe cei  care au nevoie să-și recupereze puterea,  stima de sine,  încrederea în oameni și Iubirea. 

Grup Suport- Renaștere după o relație toxică

Se desfășoară on-line timp de 12 săptămâni

În fiecare miercuri seara- durata 3 ore

grup privat  maxim 20 persoane

Plata integrală  697 ron 
 
Plata lunară 3 x 249 ron = 747 ron