Relații toxice? Cine este de vină - webinar gratuit

cu Crina Vereș și Mircea Cernat
Relații în care unul dăruiește, celălalt primește
Unde a început lipsa de iubire și s-a născut abuzul?
De ce te afli împreună cu un narcisic și ce poți face

Luni 15 mai 2023 ora 19.30 online pe zoom

Suferințele în relații nu încep cu tine

Nu este vina ta, și nici a partenerului

Cum ajungem în relații cu persoane nepotrivite

Ce rol au fanteziile romantice în suferința relațională

Codependenții atrag aproape invariabil persoane cu trăsături narcisice

Metode de a putea supraviețui alături de narcisici

Este pentru tine acest webinar dacă

Ești într-o relație cu o persoană narcisică  și vrei să știi ce poți să faci ca să diminuezi abuzul

Vrei să pleci dintr-o relație narcisică și vrei să afli  care sunt condițiile obligatorii ca să nu suferi mai mult după aceea

Ești în relație cu un narcisic, nu îți este bine dar nu știi să decizi ce să faci

Despre Crina Vereș

Am studiat, studiez și predau Noua Medicină Germanică din 2009. Am studiat Inteligență Emoțională și Terapii Sistemice de Cuplu, Familie, Copii și Centrate pe Emoții, Programare Neuro-lingvistică, Hipnoză, Regresii, Constelații și Arhitectură Familială, Coaching. 

După ce am văzut limitele medicinii privind cauzele și vindecarea bolilor, mi-am îndreptat atenția către medicina germanică care mi-a răspuns la toate întrebările la care nu îmi puteau oferi răspunsuri profesorii mei din facultate.

Am studiat diverse terapii alternative: nutriție, fitoterapie, homeopatie, cristale, câteva forme de masaj terapeutic și am predat 25 de ani arte marțiale stiluri interne și externe..

Am ca misiune personală să aduc oamenilor înțelegere, să îi îndrum să conștientizeze cauzele suferințelor, tiparele de interacțiune defectuoase cu ei înșiși și cu oamenii semnificativi din viețile lor.

Despre Mircea Cernat

Sunt coach, autor și  am o mare pasiune pentru psihologie, cunoașterea sufletului uman, Relațiile Umane și Conexiunea prin Iubire.

Am ca misiune personală să aduc oamenilor conștientizare, să înțeleagă tiparele de relații dintre Narcisiști și Codependenți, să înțeleagă cum au ajuns acolo și ce pot face ca să recâștige bucuria de viață.

 Am trecut personal de multe ori prin relații cu persoane narcisisce și experiențele dureroase m-au făcut să caut răspunsuri și să aflu care sunt de fapt problemele reale în cupluri și unde să găsim soluții 

     Îmi place să fac ușoare lucrurile care par complicate și să-i susțin pe cei  care au nevoie să-și recupereze puterea,  stima de sine,  încrederea în oameni și Iubirea.